Genel

İstanbul Jewelry Fuarı ve İstanbul Fuar Oteli

İstanbul Fair Hotel, İstanbul’un en prestijli fuar merkezlerinden biri olan CNR Expo’ya sadece 2 kilometre uzaklıkta konumlanmıştır. Bu nedenle, İstanbul Jewelry Fuarı’na katılanlar ve ziyaretçileri için ideal bir konaklama seçeneğidir. Ayrıca, Atatürk Havalimanı’na yakınlığı ile de avantaj sağlamaktadır.

Otelimiz, modern ve konforlu odaları ile misafirlerine evlerindeymiş gibi hissettirmeyi hedeflemektedir. Her odada düz ekran TV, minibar, ücretsiz Wi-Fi, ücretsiz su, kahve ve çay yapma imkanı gibi birçok özellik bulunmaktadır.

İstanbul Fair Hotel, ayrıca İstanbul Jewelry Fuarı’na katılanların ve ziyaretçilerin yorgunluklarını atabilecekleri birçok olanak sunmaktadır.

Otelimizde konaklayan misafirlerimiz, günün yorgunluğunu atabilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam bulacaklardır.

Sonuç olarak, İstanbul Jewelry Fuarı’na katılanlar ve ziyaretçileri için İstanbul Fair Hotel, konforlu konaklama seçenekleri, uygun konumu ve birçok olanak sunmasıyla öne çıkmaktadır.

Ayrıca, fuar boyunca yoğun çalışma saatleri nedeniyle konforlu bir konaklama sunan modern ve donanımlı odaları ile hizmetinizdedir

Bu nedenle, İstanbul’da düzenlenen fuarlar için seyahat eden herkesin tercih edebileceği en iyi otellerden biridir.

Saygı ve Sevgilerimizle.

Florya Otel, Florya Otelleri, Beşyol Otel, Beşyol Otelleri, Sefaköy Otel, Sefaköy Otelleri, Avcılar Otel , Avcılar Otelleri # Avcılarcity , # AvcılarHotel , #besyolhotel , #cnrhotel , #cnrincihotel , #Expocityistanbul , #floryahotel , #greengarden , #ibisistanbulwest , #incihotel , #istanbulfairhotel , #istanbulhotel , #küçükçekmecehotel , #lemaclinic , #Livcity , #memorial , #Panorama ,#royalincihotel , #sefaköyhotel , #seyithanpalashotel , #sosyaltesisler , #Whiteplace , #confores , #grandplace , #grandplacehotel , #greengarden , #Hotelinistanbul , #hotelnearhagiasofia , #hotelnearistanbul , # İstanbulAirport , #medicanasirinevler , # yakınotel , # yakınotelbluemosque , #ParadiceHotel , #tempootel , # beyazköşe , #beyazyer

Related Posts

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *